2011. augusztus 25., csütörtök

Üdülés a Szigetközben - Diamant Wellness Hotel**** - Jelenlegi ára: 1 Ft

A dunakiliti Diamant Hotel Szigetköz****-ba szóló utalvány 3 nap/2 éjszakára szól, 2 fő részére, és 2012. március 31-ig használható fel a kiemelt időszakok kivételével (a foglaláshoz előzetes időpont egyeztetésre van szükség, mint bármely egyéb foglalás esetén).
Az utalvány tartalma:
3 nap/2 éjszaka szállás 2 fő részére kétágyas szobában
félpanziós ellátás (reggeli, vacsora)
Wellness részleg használata
parkoló használata
 
Külön fizetendő az idegenforgalmi adó (18. év fölött), ami kb. 300 Ft/fő/éj.
A Szigetköz egy vizek által határolt "sziget" a Kisalföld közepén, a Duna és a Mosoni-Duna között. Dunakiliti a felső Szigetköz Öreg-Dunához közeli oldalán helyezkedik el.  Aki ma ellátogat a Szigetköz eme csodálatos  vidékére csupa olyan élménnyel gazdagodik  ami kellemes a szemnek, nyugtatja a lelket, pihenteti a testet. Ennek gyönyörű tájnak a szívében  közvetlen a Duna– parton fekvő  Diamant Hotel****  egy igazi ékszer a gyönyörű környezetet kedvelők köreiben.
A Diamant Hotel, Szigetköz**** rendkívül kedvező elhelyezkedésének és Duna-parti fekvésének köszönhetően a szomszédos országokból érkező vendégek körében igen magas népszerűségnek örvend. a szálloda Bécstől 70 km-re, Pozsonytól mindössze 25 km-re helyezkedik el. A belföldi vendégek Budapest vagy Győr felől az M1-es autópályán juthatnak el legkönnyebben a Mosonmagyaróvártól alig 10 km-re fekvő Dunakilitire.
A Diamant Hotel, Szigetköz**** egy 4000 m2 alapterületű épületegyüttes, ami egy 5 hektáros vízparti területen helyezkedik el. Elegáns kialakítású, baba- és gyerekbarát szállodánkban 50 klimatizált, LCD televízióval, minibárral és Internet-csatlakozási lehetőséggel felszerelt szoba áll rendelkezésükre.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-08-24 13:10
. Üdülés a Szigetközben - Diamant Wellness Hotel**** - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése